Sauna's op bepaalde Locaties

Uw eigen sauna
Wat is er fijner om in uw eigen privéomgeving te kunnen genieten van een sauna? In de meeste woningen is er wel ergens plaats om een sauna neer te zetten. Zo kan er een sauna gebouwd worden op zolder, in de tuin of zelfs in de woonkamer van uw appartement. Wij kunnen u hierbij zoveel hulp bieden als u nodig heeft.

Past een sauna ook in mijn woning?
Voor elke woning is er een geschikte sauna. Wij kunnen u adviseren over sauna's op netstroom, krachtstroom of een sauna gestookt met hout. Hieronder valt natuurlijk ook leidingwerk, zoals de stroomvoorziening van uw sauna.
Daarnaast zijn er verschillende locaties denkbaar voor de bouw van een sauna. De meest voorkomende plaatsen voor een sauna zijn de zolderbadkamerslaapkamergarage, schuur, of buiten in de tuin. Met onze materialen bouwt u de sauna geheel op maat. De sauna past hierom prima onder een schuine kap op zolder of in een kleinere ruimte.

Hoe pakt u dit aan?
Wij begeleiden particulieren al jaren met de bouw van hun eigen sauna. U kiest de plaats van bestemming, wij helpen u met de voorbereiding. Als u ons een tekening van de beschikbare ruimte stuurt, maken wij voor u een plan van de sauna. Wij geven u uitleg over de complete bouw en afwerking van uw sauna en helpen u bij het maken van keuzes. Binnen een korte tijd wordt er samen met u een compleet pakket samengesteld, volledig op maat en geheel naar uw wensen.

Neem contact met ons op via de contactpagina. Wij helpen u graag op weg naar uw eigen wellness, thuis.