Sauna ontwerp

Het ontwerp van de sauna is erg belangrijk. Het is meer dan een houten ruimte met wat banken en een kachel. U wilt natuurlijk alles uit de beschikbare ruimte halen. Komt u er zelf niet helemaal uit. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op met ons

Sauna's zijn tegenwoordig meer dan alleen houten ruimtes met banken en een saunakachel. Laat ons u helpen met het ontwerp van uw sauna. Wij kennen alle mogelijkheden en eisen voor uw sauna. Door de jaren heen hebben wij verschillende technieken, materialen en afwerkingen gebruikt bij de bouw van sauna's. Wij hebben de materialen zien groeien van simpele houtsoorten naar andere materialen als steen en glas. Ook de techniek is tegenwoordig meer dan een aan/uit-knop voor de kachel.

Tijdens een oriënterend gesprek kunnen wij u laten zien wat de mogelijkheden zijn en hiervoor een origineel ontwerp aanbieden. Wij voorzien u in uw wensen van A tot Z. Onze monteurs zijn thuis in meer dan alleen het simpele timmerwerk. Montage van glas, tegels, elektra en nog meer vallen onder de diensten die wij u kunnen bieden.


Vul ons contactformulier in op contactpagina en wij nemen z.s.m. contact met u op.