Harvia Automatische Opgietsysteem - SASL1

Automatisch opgietsysteem
Elektische of Houtgestookte saunakachels

6410082612109
Harvia Automatische Opgietsysteem - SASL1
Harvia Automatische Opgietsysteem - SASL1
555.00 Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
ArtikelcodeSASL1
Het Harvia automatische opgietsysteem wordt gebruikt om vocht op de saunastenen van de kachel te gieten. U heeft dan geen sauna emmer en lepel meer nodig.

Het opgietsysteem kan automatisch worden ingesteld. Om de zoveel tijd gaat de kraan aan en wordt er water met of zonder geurstof over de saunastenen heen gegoten. U krijgt bij het systeem twee knoppen meegeleverd. Met deze knoppen kunt u zelf handmatig het kraantje bedienen vanaf uw saunabank. Het is ook mogelijk om de kraan aan te zetten terwijl deze op een automatische stand staat. De timer die is ingesteld wordt dan gereset en begint opnieuw te lopen.
1

Plus- en minpunten

Beknopte specificaties
Automatisch opgieten
270 x 201 x 80 mm (B x H x D)
Ook met geurstoffen te gebruiken
Lengte van de kabel is 4 m
Geen kraan of pijp meegeleverd
Maximaal aantal water knoppen is 5
Niet mogelijk voor de Delta, Compact en Vega Compact
Maximaal aantal water-geur knopppen is 5


230V 1N aansluiting

Dit model automatisch opgietsysteem is toepasbaar op alle saunakachels met uitzondering van de kleinste kachels (Delta, Compact en de Vega Compact).

U krijgt twee knoppen meegeleverd. Een van deze knoppen is voor de watertoevoer en de andere knop is voor de watertoevoer met saunageur. Het is ook mogelijk om extra knoppen bij te bestellen. Wij adviseren om het automatische opgietsysteem te koppelen aan een koperen pijp met een diameter van 10 mm. Deze wordt niet meegeleverd, de nozzle wel. Het is ook mogelijk om aan dit automatische opgietsysteem een kraan te koppelen.

Meer informatie over dit product vindt u in de handleiding.