Forest Saunadeur Hout 7×19

Houten sauna deur, Vurenhout, Links- of rechtsdraaiend

Forest Saunadeur Hout 7×19
Forest Saunadeur Hout 7×19
€405,- Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
Nordische fichte
Ook wel Noors vurenhout genoemd. Deze sauna deur geeft uw sauna een authentieke beleving. De deur is van de hoogste kwaliteit vurenhout uit het noorden van Scandinavië. De kwaliteit van het hout is zeer belangrijk. Vurenhout uit het noorden van Scandinavië groeit langzamer en is van betere kwaliteit. Dit hout heeft minder harsgangen, losse noesten en verschaalt minder snel door dunnere jaarringen, maar is daardoor ook iets duurder dan ander vurenhout. Reacties zijn louter positief.

Forest Sauna deur
De Forest saunadeuren zijn onze standaard modellen saunadeuren. De deur heeft een roller lock. Dit zorgt ervoor dat de deur makkelijk te openen en te sluiten is. Door het ontwerp van de Sailor krijgt de sauna een intieme en gezellige sfeer. De sauna deur heeft een link- of rechtsdraaiende mogelijkheid.

In dien niet voorradig, heeft de deur een levertijd van +- 8 weken.
3

Plus- en minpunten

Beknopte specificaties
Roll-lock deursluiting
690 mm breed
Vurenhout
1890 mm hoog
Glazen raam
Links of rechtsdraaiend
1 afmeting


Niet geschikt voor stoomcabinesOnze houten deuren worden vanwege het zware gewicht altijd op een pallet verzonden. Helaas kunnen wij deze deuren alleen plat verzenden. Hier worden hoge kosten voor gerekend. Het is altijd mogelijk om de saunadeur af te komen halen. Wij vragen wel om vooraf een afspraak hiervoor in te plannen. Wij zien u graag langskomen!

Afmetingen
Onze vurenhouten sauna deur heeft een hoogte van 1890 mm en een breedte van 690 mm.


Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Forest saunadeur hout 7×19

Vurenhouten saunadeur, Rechtsdraaiend of linksdraaiend

3
€ 523.00