Himalayazouttegels met groef

200x100 mm
Verschillende diktes
Verlijmbaar of monteerbaar op een rails

Himalayazouttegels met groef
Himalayazouttegels met groef
Himalayazouttegels met groef
Himalayazouttegels met groef
Himalayazouttegels met groef
Vanaf €6,00 Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
Himalaya zoutsteen
De kristallen van het Himalayazout bevatten bijna alle elementen uit het periodieksysteem. Dit product is ecologisch schoon en heeft een bacterie- en schimmeldodende eigenschap. Door hun elegante uitstraling zijn deze tegels perfect geschikt als decoratie voor uw sauna.

Himalayazout in uw sauna
Het Himalayazout heeft een gunstige werking bij allergieën, astma, en zenuw- en immuunsysteemziekte. Het Himalayazout wordt gebruikt in zoutkamers en is gunstig voor de behandeling van arteriosclerose en sclerose. Bovendien bevatten de Himalayazoutkristallen alle natuurlijke elementen in een combinatie die identiek is aan dat van de prehistorische oceaan.

Een zoutstenen muur zetten
Met 50 zoutstenen kunt u een muur zetten van 1 m². Hierbij heeft u speciale zoutlijm nodig.
12
Onze zouttegels zijn alleen verkrijgbaar met groef. Hoewel de groef bedoeld is om te plaatsen met rails, ben je hier niet aan gebonden. De tegels zijn ook prima te lijmen met de zouttegellijm die wij aanbieden.
Rails montage

Om 1 m² te kunnen bekleden met zouttegels heb je 50 tegels nodig en 11x de rails. De groef in de tegel past perfect over de rails heen. Door gebruik van de rails creëer je als het ware een tweede stukje wand dat je kan verwerken in je originele wand. Meer over deze manier van monteren vindt je op de pagina van de rails.
Lijm montage

Heb je geen zin om de zouttegels met behulp van een rails te plaatsen, dan kan je er ook voor kiezen om de tegels vast te lijmen. Voor 1 m² heb je 50 zouttegels en 1 zak lijm nodig. Meer informatie over het lijmen vindt je op de lijm pagina.
Verlichting

Het is mogelijk om achter zouttegels Led verlichting te monteren. Dit komt wel zijn beste tot zijn recht als je de zouttegels met behulp van een rails gemonteerd hebt.

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Himalayazouttegels met groef - 200×100×25mm gladde afwerking

12
€ 6.00

Himalayazouttegels met groef - 200×100×50mm gladde afwerking

Op bestelling leverbaar
€ 10.00

Himalayazouttegels met groef - 200×100×50mm natuurlijk

20
€ 6.00