Harvia C400VKK Saunabesturing

Professionele besturing voor Finse saunakachels, Maximaal 40,0 kW, Met weektimer

6417659029872
Harvia C400VKK Saunabesturing
985.00 Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
ArtikelcodeC400400VKK
De Harvia C400VKK is een bedienpaneel dat uitermate geschikt is om professionele sauna aan te sturen. Deze besturing heeft een week timer*, remote start systeem en een uitgebreide keuze uit verschillende functionaliteiten. Deze bediening kan een saunakachel van maximaal 40kW aansturen.

*Bij automatische inschakeling door middel van de weektimer moet u zelf optisch controleren of de kachel vrij is van objecten. Het niet tijdig uitvoeren van deze controle is zeer brandgevaarlijk. U mag er niet van uitgaan dat gebruikers hier zorgvuldig mee zullen omgaan.

Op bestelling leverbaar
De C400VKK is een bijgewerkte versie van de C260 besturing, die een klassieker is geworden onder professionele sauna's. Naast het regelen van de saunakachel, kan de besturingseenheid worden gebruikt om de verlichting in de ruimte aan te passen en de elektronische sloten en ventilatie te beheren. Het apparaat kan ingesteld worden voor acht verschillende programma's, die het mogelijk maken om instellingen te automatiseren voor b.v. bepaalde tijden of verschillende gebruikers. C400VKK is een uitstekende keuze voor woningcorporaties, spa's, hotels en andere openbare sauna's. Dit paneel is vooral geschikt voor professionele sauna's.

Model
C1400VKK
Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht
1,4 kg
Temperatuurinstelling min-max ˚C
40 - 110 °C
Min-max kW van kachel
2 - 40 kW
Standaard looptijd
4 uur
In te stellen looptijd
1 - 12 uur
Uitgestelde start
0 - 12 uur
Aanvullende informatie
Met weektimer

Bij dit bedienpaneel is de bedrading inbegrepen. Het gaat hierbij om de voeding van het bedienpaneel en de bedrading naar de sensors. De kabel van het schakelkast naar de saunakachel is niet inbegrepen, deze dient u wel zelf aan te schaffen.

Mocht de kabel naar het bedienpaneel te kort zijn, dan kan deze voor u verlegd worden.