Harvia C170VKK Saunabesturing

Professionele besturing voor Finse saunakachels, Maximaal 17,0 kW, Met weektimer

6417659024839
Harvia C170VKK Saunabesturing
670.00 Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
Fabrikant Harvia
ArtikelcodeC170400VKK
Harvia C170VKK is een bedienpaneel, geschik voor professioneel gebruik Het bedienpaneel beschikt over een week timer *, een remote start systeem en andere verschillende functionaliteiten. De besturing kan kachels van maximaal 17kW aansturen, maar is uit te bereiden met een extra power unit zodat de bediening sterkere kachels aan kan.

*Bij automatische inschakeling door middel van de weektimer moet u zelf optisch controleren of de kachel vrij is van objecten. Het niet tijdig uitvoeren van deze controle is zeer brandgevaarlijk. U mag er niet van uitgaan dat gebruikers hier zorgvuldig mee zullen omgaan.

Op bestelling leverbaar
De C170VKK is een geüpdate versie van de C150VKK, die een klassieker is geworden onder professionals. Naast het regelen van de saunakachel, kan de besturingseenheid worden gebruikt om de verlichting in de ruimte aan te passen en de elektronische sloten en ventilatie te beheren. Het apparaat beschikt over acht verschillende programma's, die het mogelijk maken om instellingen te automatiseren voor b.v. bepaalde tijden of verschillende gebruikers. C170VKK is een uitstekende keuze voor woningcorporaties, spa's, hotels en andere openbare sauna's. Bevat de regeleenheid, temperatuursensor, temperatuursensoren, aansluitkabel en gebruiksaanwijzing.

Model
C170VKK
Breedte
240 mm
Hoogte
225 mm
Diepte
75 mm
Gewicht
1,5 kg
Temperatuurinstelling min-max ˚C
40 - 110 °C
Min-max kW van kachel
2 - 17 kW
Standaard looptijd
4 uur
In te stellen looptijd
1 - 12 uur
Uitgestelde start
0 - 12 uur
Aanvullende informatie
Met weektimer

Bij dit bedienpaneel is de bedrading inbegrepen. Het gaat hierbij om de voeding van het bedienpaneel en de bedrading naar de sensors. De kabel van het schakelkast naar de saunakachel is niet inbegrepen, deze dient u wel zelf aan te schaffen.

Mocht de kabel naar het bedienpaneel te kort zijn, dan kan deze voor u verlegd worden.