Een sauna bouwen

Wat is er fijner om in uw eigen privéomgeving te kunnen genieten van een sauna? In de meeste woningen is er wel ergens een plek te vinden voor een sauna. Of de sauna nu op zolder moet komen, of in de tuin, wij kunnen u helpen.

Neem contact op met ons

Een sauna bouwen is niet moeilijk

Bij een goede voorbereiding is het slechts een kwestie van tijd. Tijd of uurloon is vaak het duurste onderdeel wanneer een sauna voor u op maat wordt gebouwd. Als u zelf handig bent, kunt u flink wat geld besparen door de sauna zelf te bouwen. Hieronder en op de volgende pagina's vindt u informatie waar u aan moet denken. 

 Sauna's op bepaalde locaties
 Sauna ontwerp
 Rekenregels
 Een sauna samenstellen

Misschien bent u zelf niet zo handig, heeft u weinig tijd of wilt u gewoon volledig door de zorgen van de sauna ontnomen worden. Het is ook mogelijk om door ons een sauna te laten maken. Op de pagina Maatwerk sauna vindt u meer informatie over een door ons verzorgde sauna. 

Past een sauna ook in mijn woning?

Voor elke woning is er een geschikte sauna. Wij kunnen u adviseren over sauna's op 230 Volt, 380 Volt of een sauna gestookt met hout. Daarnaast zijn er verschillende locaties denkbaar voor de bouw van een sauna. De meest voorkomende plaatsen voor een sauna zijn de zolder, de garage, schuur, badkamer, slaapkamer of buiten in de tuin. Met onze materialen bouwt u de sauna geheel op maat. De sauna past hierom prima onder een schuine kap op zolder of in een kleinere ruimte.

Hoe pakt u dit aan?

Wij begeleiden particulieren al jaren met de bouw van hun eigen sauna. U kiest de plaats van bestemming, wij helpen u met de voorbereiding. Als u ons een tekening van de beschikbare ruimte stuurt maken wij voor u een plan van de sauna. Wij geven u uitleg over de complete bouw en afwerking van uw sauna. Binnen een korte tijd wordt er samen met u een compleet pakket samengesteld, volledig op maat naar uw wensen.

Neem contact met ons op via de contactpagina. Wij helpen u graag op weg naar uw eigen wellness, thuis..