Maatwerk sauna

Wilt u graag meer weten voor de mogelijkheden van een maatwerk sauna? Wilt u graag een afspraak maken? Via onderstaande knop kunt u contact met ons opnemen. 

Neem contact op met ons

Heeft u specifieke wensen voor uw maatwerk sauna? Emporte Wellness bouwt sauna's voor privé en professioneel gebruik, exact op maat. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u precies uitleggen wat de belangrijkste eigenschappen en eisen voor uw sauna zijn.

U bent bij ons aan het juiste adres voor maatwerksauna's met een moderne uitstraling. Wij zijn bekend met het gebruik van hedendaagse materialen als glas, steen en exclusieve houtsoorten.

Hoe kiest u de juiste sauna? Er zijn verschillende technieken, indelingen en materialen beschikbaar voor uw sauna. Maar hoe maakt u uit alle aanbiedingen op internet de juiste keuze? Wij adviseren over de mogelijkheden. In de meeste gevallen kunnen wij u een aanbieding maken, maar heeft u specifieke wensen, dan verwijzen wij u naar de juiste partijen. Bij ons krijgt u een altijd eerlijk advies.

"..vrijblijvend een ontwerp en prijsopgave.."


We beginnen meestal met een gesprek waar uw wensen in kaart worden gebracht. Samen met de door u opgegeven maten maken wij hier vrijblijvend een ontwerp en prijsopgave van. Ligt het aanbod in de lijn van uw verwachtingen, dan komen wij de sauna nog eens exact bij u inmeten. Enkele weken later kunt u genieten van uw eigen sauna.

Aarzel niet, vooral bij nieuwbouw zijn er een aantal punten waar u rekening mee dient te houden in de planning. Vooral in de planning zijn onnodige onkosten te vermijden.

Neem gerust contact op om een afspraak in te plannen.