Sawotec Mini Combi Saunakachel

3,6 kW
Externe besturing benodigd
Voor kleine sauna's van 3 tot 6 m³

Sawotec Mini Combi Saunakachel
€530,- Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
Fabrikant Sentiotec
Sawotec Mini Combi
De Sawotec Mini Combi saunakachel is speciaal voor vochtsauna's. Vochtsauna's worden ook wel bio sauna's of natte sauna's genoemd. Doordat de saunakachel is voorzien van een waterreservoir is de luchtvochtigheid in de sauna te regelen. Met een combi saunakachel creëert u een breed scala aan verschillende saunagangen. U kunt kiezen uit een droge (5-10%)  maar warme (90-95 °C) saunagang maar ook voor bijvoorbeeld een hoge luchtvochtigheid (60%) met een wat lagere temperatuur ( 40 °C).

Een model
De Sawotec Mini Combi saunakachels zijn enkel leverbaar met een vermogen van 3,6 kW. Deze saunakachel kan aangesloten worden op een vrije groep van 230V en 16 Ampère. Dit maakt de saunakachel geschikt voor bijna alle woningen.

Saunastenen zijn bij de aankoopprijs inbegrepen.
Op bestelling leverbaar
De saunakachel wordt gevuld met saunastenen. Wanneer de saunakachel op temperatuur is, kunt u water over de stenen gieten voor extra luchtvochtigheid in uw sauna.

Deze kachel is gemaakt van twee soorten metaal. De buitenzijde van de saunakachel is een mantel van hoogwaardig chroomstaal. Dit materiaal is roestwerend en zorgt voor een lange levensduur. De behuizing aan de binnenzijde van de saunakachel is van verzinkt staal.

De saunakachel heeft drie elementen die voor de warmte zorgen en een vierde elementen in de verdamper.  De elementen zijn speciaal ontworpen om roest en vervorming tegen te gaan.

Deze saunakachel is een combi-type. Omdat ieder merk kachels andere beveiligingssystemen voor de steamer hebben, raden wij aan om een besturingssysteem van hetzelfde merk te gebruiken. U komt dan uit bij de Next K3, Ondal A3-09 of CK31.
Meer informatie over de Sawotec MINI combi:

Model
MNC-36NS-Z
Vermogen
3,6 kW
Elementen
2x 1,8 kW
Saunacabine
3,0 - 6,0 m³
Stenen
8 - 10,5 kg
Breedte
330 mm
Hoogte
495 mm
Diepte
240 mm
Gewicht
7 kg
Aansluiting
230V 1N
Aansluitkabel
3x 2,5 mm²
Zekeringen
1x 16A
Saunabediening
Extern, exclusief
Veiligheidsafstand tot plafond
1200 mm
Veiligheidsafstand tot vloer
150 mm


Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Sawotec Mini Combi Saunakachel - MNC-36NS-Z

3,6 kW
3 - 6 m³
Exclusief bedieningspaneel

Op bestelling leverbaar MNC-36NS-Z
€ 553.00

Specificaties

Saunakachel aansluiting 230V modellen