Elektrisch

Harvia is een Finse producent van saunakachels en bijbehorende bedieningspanelen. Harvia is een van de marktleiders, mede omdat zij degelijke kwaliteit bieden voor een ontzettend scherpe prijs. Dankzij hun brede assortiment hebben zij geschikte kachels voor iedere sauna.

Harvia biedt in principe 3 verschillende uitvoeringen van kachels. Een standaard modelnaam is bijvoorbeeld PC70. Bij deze kachel is de bediening ingebouwd en zitten er draaiknoppen op de kachel, waarmee de temperatuur en timer ingesteld kunnen worden.*
De PC70E heeft geen knoppen ingebouwd. U kunt hier een extern bedieningspaneel naar keuze op aansluiten. Let hierbij wel op het maximaal vermogen dat het bedieningspaneel kan schakelen.
De PC70EE wordt geleverd met een bijbehorend bedieningspaneel. Er hoeft enkel nog een kabel getrokken te worden naar de kachel om hem te kunnen besturen.

*Harvia is niet altijd consistent met productnamen. Sommige kachels zijn alleen beschikbaar zonder bijgeleverde of ingebouwde bediening, terwijl ze de standaard modelnaam hebben. Dit is vooral bij de professionele kachels. Controleer altijd het schema onder productinformatie hoe de kachel bediend wordt.


Al onze saunakachels worden geleverd inclusief saunastenen!