Harvia Glow Accessoires

Voor alle Harvia Glow kachels

Harvia Glow Accessoires
Harvia Glow Accessoires
Harvia Glow Accessoires
Vanaf €147,- Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijke accesoires voor je Harvia Glow saunakachel. De accessoires die wij aanbieden zijn de volgende;

  • Harvia Inbouwring Glow, Globe, Cilindro - HPC2;
  • Harvia Inbouwring Verlicht Glow, Globe, Cilindro - HPC2L;
  • Harvia Veiligheidsrails Glow - HTRT3;
  • Harvia Veiligheidsrails Glow Verlicht - HTRT3L;
  • Harvia Verlengstuk - HPC20.
Op bestelling leverbaar

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Harvia Inbouwring Glow, Globe, Cilindro - HPC2

7, 9 en 11 kW

Met deze Harvia Inbouwring kan je je Harvia Glow, Globe of Cilindro inbouwen. Gebruik de inbouwring om je kachel in een verhoogd stuk vloer te zetten, of te laten wegvallen in je bank. Gemaakt van roestvrij staal, beschermt de Embedding flange ook tegen de warmtestraling.
Op bestelling leverbaar HPC2
€ 147.00

Harvia Inbouwring Verlicht Glow, Globe, Cilindro - HPC2L

7, 9 en 11 kW

Met deze Harvia Inbouwring kan je je Harvia Glow, Globe of Cilindro inbouwen. Gebruik de inbouwring om je kachel in een verhoogd stuk vloer te zetten, of te laten wegvallen in je bank. Gemaakt van roestvrij staal, beschermt de Embedding flange ook tegen de warmtestraling. De LED-lampjes die vanaf de onderkant oplichten, accentueren de gebroken oppervlakken van de saunastenen, waardoor het gooien van water op de stenen een lust voor het oog is. De kleurtemperatuur van 3000 K, warm wit.                

Op bestelling leverbaar HPC2L
€ 185.00

Harvia Veiligheidsrails Glow - HTRT3

De Harvia HTRT3 is een veiligheidsrails die geschikt is voor de Glow modellen. Deze veiligheidsrails is een moderne toevoeging voor je saunakachel. Maar buiten het design om is deze veiligheidsrails ook erg functioneel.
Op bestelling leverbaar HTRT3
€ 206.00

Harvia Veiligheidsrails Glow Verlicht - HTRT3L

De Harvia HTRT3L is een veiligheidsrails geschikt voor de Harvia Glow modellen. Deze veiligheidsrails verhoogt de veiligheid van je kachel, maar is ook een moderne toevoeging voor je sauna. Met de grote zichtbare hoeveelheid stenen, de strakke metalen lijnen en deze hout rails. Krijgt je kachel juist die industriële look die je wilt.
Op bestelling leverbaar HTRT3L
€ 384.00

Harvia Verlengstuk - HPC20

Voor de Harvia Legend Home, Cilindro 7 en 9 kW, Glow kachels

Met dit verlengstuk kan je de kachel op een verhoging zetten. Hierdoor creëer je een ander beeld in je sauna. Deze combinatie kan erg mooi zijn met een inbouwring. Zo creëer je diepte in je sauna. Harvia Legend Home, Cilindro (7–9 kW) en Cilindro Plus, Glow.
Op bestelling leverbaar HPC20
€ 122.00