Harvia Cilindro 11 kW Accessoires

Voor de Harvia Cilindro kachels van 11,0 kW

Harvia Cilindro 11 kW Accessoires
Harvia Cilindro 11 kW Accessoires
Vanaf €147,- Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
Onderstaande producten zijn de accessoires die geschikt zijn voor de PC110, PC110E en PC110XE kachels. Hieronder vindt je een overzicht van de mogelijke accessoires;

  • Harvia Inbouwring Glow, Globe, Cilindro - HPC2;
  • Harvia Inbouwring Verlicht Glow, Globe, Cilindro - HPC2L;
  • Harvia Veiligheidsrails Cilindro - HPC4;
  • Harvia Veiligheidsrails Verlicht Cilindro - HPC4L;
  • Harvia Drip Tray - SAA00101.
Op bestelling leverbaar

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Harvia Inbouwring Glow, Globe, Cilindro - HPC2

7, 9 en 11 kW

Met deze Harvia Inbouwring kan je je Harvia Glow, Globe of Cilindro inbouwen. Gebruik de inbouwring om je kachel in een verhoogd stuk vloer te zetten, of te laten wegvallen in je bank. Gemaakt van roestvrij staal, beschermt de Embedding flange ook tegen de warmtestraling.
Op bestelling leverbaar HPC2
€ 147.00

Harvia Inbouwring Verlicht Glow, Globe, Cilindro - HPC2L

7, 9 en 11 kW

Met deze Harvia Inbouwring kan je je Harvia Glow, Globe of Cilindro inbouwen. Gebruik de inbouwring om je kachel in een verhoogd stuk vloer te zetten, of te laten wegvallen in je bank. Gemaakt van roestvrij staal, beschermt de Embedding flange ook tegen de warmtestraling. De LED-lampjes die vanaf de onderkant oplichten, accentueren de gebroken oppervlakken van de saunastenen, waardoor het gooien van water op de stenen een lust voor het oog is. De kleurtemperatuur van 3000 K, warm wit.                

Op bestelling leverbaar HPC2L
€ 185.00

Harvia Veiligheidsrails Cilindro - HPC4

Cilindro 110 modellen

De HPC4 is een veiligheidsrails die geschikt is voor de Cilindro kachels van 11 kW. Deze veiligheidsrails geeft niet alleen een extra stoer uiterlijk aan de kachel, maar zorgt ook voor extra veiligheid.
Op bestelling leverbaar HPC4
€ 198.00

Harvia Veiligheidsrails Verlicht Cilindro - HPC4L

Cilindro 110 modellen

Deze Veiligheidsrails is geschikt voor de 11 KW Cilindro modellen. Voorzien van Led verlichting geeft deze veiligheidsrails een prachtig effect aan de kachel. Schijnend op de grote hoeveelheid saunastenen, worden deze extra benadrukt. Zodra er opgegoten wordt, komt er een speciale lichtinval op de stoom te staan. Dit ziet er adembenemend uit.
Op bestelling leverbaar HPC4L
€ 360.00

Harvia Drip Tray - SAA00101

Virta, Senator, Club, Cilindro

De Harvia Drip tray wordt toegepast bij vrijstaande kachels zoals de Virta, Senator, Club en Cilindro. De Drip tray wordt gebruikt om overtollig water op te vangen en de vloer te beschermen. Deze Drip Tray is 385 x 435 mm.
Op bestelling leverbaar SAA00101
€ 74.00