Nordische Fichte Saunaschroten Zwart STS4 14*120 mm

Speciale 'sauna finish' uit Finland
AA Kwaliteit

Nordische Fichte Saunaschroten Zwart STS4 14*120 mm
Nordische Fichte Saunaschroten Zwart STS4 14*120 mm
€5,4 m¹/€38,88 m² Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
Nordische fichte zwart
Nordische fichte saunaschroten met een speciale, donkere 'sauna finish'. Deze schroten geven uw sauna een authentieke beleving. De schroten zijn van de hoogste kwaliteit vurenhout uit het noorden van Scandinavië.
De 'sauna finish' is een speciaal voor de sauna ontwikkelde verf uit Finland. De afwerking is ontwikkeld om gebruikt te worden bij hogere temperaturen. De zwarte verf laat het lijken op thermische behandeling.

Scandinavisch vurenhout
De kwaliteit van het hout is zeer belangrijk. Vurenhout uit het noorden van Scandinavië groeit langzamer en is van betere kwaliteit. Dit hout heeft minder harsgangen, losse noesten en verschaalt minder snel door dunnere jaarringen, maar is daardoor ook iets duurder dan ander vurenhout. Reacties zijn louter positief.

Deze schroten zijn per 6 te bestellen
666
Minimale verschaling
Twee grote ontspanningsgroeven in de achterzijde van de schoot zorgen er voor dat de schroot niet verschaalt. De dikte van de schroot heeft hier geen invloed op, zonder deze groeven verschalen alle schroten.

Afmetingen
De schroten hebben een dikte van 14 mm. De breedte is 120 mm (werkende breedte 110 mm). Wij leveren deze schroten enkel in 2400mm.


Plus- en minpunten

Beknopte specificaties
Minimale verschaling
Dikte 14 mm
Verschillende kleuren mogelijk
Breedte 120 mm


Werkende breedte 110 mm


2400 mm lang

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Nordische Fichte Saunaschroten Zwart STS4 14*120mm - 2400mm

666
€ 13.27