Paneel Zebrano

Gefineerd plaatmateriaal, Formaldehype vrij, 2500x1500 mm

Paneel Zebrano
Prijs op aanvraag Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
Zebrano hout heeft zijn naam te danken aan de zwart-witte strepen zichtbaar op het kwartierse vlak, vergelijkbaar met het strepenpatroon van een zebra.Het kernhout is crème achtig met donkerbruine aders in de lengte richting. Zebrano bomen hebben een lange, cilindrische takvrije onderstam met een relatief kleine diameter. Hartgebreken zoals scheuren en rot hart kunnen in het hout aanwezig zijn. In zebrano kan veel spanning voorkomen, vervorming en delaminatie van het kwartierse hout is hierdoor mogelijk. De verwerker dient hier rekening mee te houden.

Zebrano is te koop als massief plankhout, los fineer, kantfineer, fineerflex, fineer op MDF en dikfineer. Het kwartierse zebrano fineer, herkenbaar aan het strepenpatroon, wordt zowel in boekvorm als massief ogend gevoegd.

Vanaf 4 platen te bestellen.
Op bestelling leverbaar

Plus- en minpunten

Beknopte specificaties
Luxe uitstraling
18 x 1500 x 2500 mm
Speciale houtsoorten
Kwartiers gesneden
Formaldehyde vrij (niet extra toegevoegd)
4-6 weken levertijd
Niet goedkoop


Vanaf 4 platen te bestellenDe houtpanelen die wij verkopen hebben een natuurlijk fineer laag. Omdat deze fineer laag van hout wordt gemaakt, is elk paneel anders. Er wordt met een Fineerboek gewerkt om zo min mogelijk kleur en kwaliteitsverschil te hebben. Het is erg lastig om vanaf een afbeelding te kiezen wat voor hout u in uw sauna wilt. Wilt u het product in het echt bekijken. Dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken. Hiervoor kunt u het contact formulier invullen.