Paneel Noten Amerikaans

Gefineerd plaatmateriaal, Formaldehype vrij, 2500x1500 mm

Paneel Noten Amerikaans
Paneel Noten Amerikaans
Prijs op aanvraag Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
Aan de donker grijze kleur van de bast is deze Amerikaanse notenhout soort te onderscheiden van de zilverkleurige Europese soort. In Amerika wordt het notenhout hoofdzakelijk dosse gezaagd, door deze zaagwijze is de kans op spinthout groot. Het witte- en minder duurzame spinthout (sapwood) wordt ter plaatste niet als een gebrek gezien, dit in tegenstelling tot Europa. Afhankelijk van de kwaliteit kan het Amerikaans notenhout driezijdig spinthout bevatten.

Spintvrij producties van Amerikaans noten fineer zijn de standaard, door verandering van behoeften, smaak en aanbod groeit de vraag naar noten fineer met spinthout. Deze verandering heeft een positief effect op het rendement.

Per plaat te bestellen
Op bestelling leverbaar

Plus- en minpunten

Beknopte specificaties
Luxe uitstraling
18 x 1500 x 2500 mm
Speciale houtsoorten
Dosse gezaagd
Formaldehyde vrij (niet extra toegevoegd)
4-6 weken levertijd
Per plaat te bestellen


Niet goedkoopDe houtpanelen die wij verkopen hebben een natuurlijk fineer laag. Omdat deze fineer laag van hout wordt gemaakt, is elk paneel anders. Er wordt met een Fineerboek gewerkt om zo min mogelijk kleur en kwaliteitsverschil te hebben. Het is erg lastig om vanaf een afbeelding te kiezen wat voor hout u in uw sauna wilt. Wilt u het product in het echt bekijken. Dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken. Hiervoor kunt u het contact formulier invullen.