Saunadeuren

Wij bieden verschillende soorten deuren voor de bouw van uw sauna, infraroodcabine of stoomcabine. Onze deuren zijn gemaakt van 8 mm dik gehard veiligheidsglas (EN 12150). De deuren zijn voorzien van een hittebestendige siliconen tochtstrip. Deze tochtstrip zorgt ervoor dat de deur zacht sluit en perfect is geïsoleerd.

Wij bieden verschillende kleuren en afwerkingen van het glas. Naast verschillende kleuren is het ook mogelijk om de deur te voorzien van een matte afwerking voor extra privacy. Naar wens is de matte afwerking in een speciaal design leverbaar voor een sfeervolle afwerking.
De meeste maten en uitvoeringen hebben wij standaard op voorraad, waardoor uw saunadeur vaak op korte termijn geleverd kan worden.
Wij bieden verschillende soorten deuren in verschillende materialen en afmetingen. Onder kunt u een keuze maken uit de verschillende modellen. Klik op de deur voor meer informatie.

BASIC saunadeuren
Het kozijn is leverbaar in verschillende houtsoorten; Grenen, Espen of Elzen. De deur wordt bevestigd met de nieuwste generatie Abloy glasscharnieren, die van topkwaliteit zijn. Verder zijn er verschillende deurgrepen leverbaar om de deur helemaal naar wens af te maken.

MODERN saunadeuren
Saunadeuren met een professionelere uitstraling. Het kozijn is leverbaar in verschillende houtsoorten; Grenen, Espen en Elzen. De deur wordt bevestigd met hoogwaardige scharnieren van Duitse makelij. Eventueel kan een RVS deurgreep aan de buitenkant bevestigd worden.

LUXURY saunadeuren
Saunadeuren van de hoogste kwaliteit. Leverbaar met een Grenen, Espen of Elzen kozijn. De scharnieren van Duitse makelij zijn zelfsluitend. Een deurgreep van RVS is optioneel.

BASIC aluminium deuren
Deze deuren voor stoomcabines en sauna's zijn speciaal voor in een nattere omgeving. De deuren worden bevestigd met de nieuwste generatie Abloy scharnieren. Aluminium deuren zijn voorzien van een RVS deurknop.

MODERN aluminium deuren
Deze deuren voor stoomcabines of sauna's zijn ideaal voor in een natte omgeving en van topkwaliteit. De scharnieren zijn van Duitse, hoogwaardige kwaliteit. Aluminium deuren zijn standaard voorzien van een RVS deurgreep. Een houten greep aan de binnenzijde is optioneel.