Prefab Schommelstoel Grenen

Thermo grenen

Prefab Schommelstoel Grenen
369.00 Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
ArtikelcodeST0411
Prefab Schommelstoel

Deze prefab schommelstoel van termisch grenenhout heeft een breedte van 620 mm. Een diepte van 1560 mm en een hoogte van 870 mm. Door het handige en slimme design van deze schommel stoel is deze erg stevig. De standaard maatvoering maakt de productie goedkoper. Deze prefab bank is daardoor zowel een duurzame als een scherp geprijsde keuze.
Op bestelling leverbaar

Plus- en minpunten

Beknopte specificaties
Thermische behandeld
620 mm breed
Te verplaatsen
1560 mm lang
Vlek vorming
870 mm hoog
GlanstGrenenhout
De grove den is een naaldboom van de dennenfamilie, in de volgorde Pinales. Het is de meest voorkomende dennensoort en komt veel voor in Europa en Azië. In sauna's wordt grove den meestal gebruikt voor buitenmuren. Het hout reageert goed op thermische modificatie, wat een exclusieve uitstraling geeft en daarnaast bieden we saunamaterialen aan in natuurlijk grove den. Het patroon van het hout kan ook worden geaccentueerd door borstelen


Thermische modificatie
Thermische behandeling geeft hout een donkerdere kleur en verhoogd de duurzaamheid. Vrijwel alle organismen in het hout gaan dood. Daarom zal het nog minder werken dan de onbehandelde versie al deed. Thermisch behandeld grenenhout is goudbruin van kleur. Dat blijft vrijwel gelijk gedurende de hele levensduur van het hout.

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Prefab Schommelstoel Grenen

ST0411
€ 318.00