Hottub Royal White

Ø208 cm
Thermo hout
Geïsoleerde cover
Paddle
Led verlichting
Filter

Hottub Royal White
Hottub Royal White
Hottub Royal White
Hottub Royal White
4,799.00 Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
De Royal hot tub is een luxe tub. Deze hottub heeft niet alleen een thermo cover en paddle. Maar ook een filtersysteem en led verlichting. De hot tub heeft een buitenkant gemaakt van thermisch hout en een glasvezel kuip. De kuip is verkrijgbaar is drie diverse keuren. Grijs, wit en blauw.  

Onze hottub Royal wordt geleverd inclusief thermo cover en paddle en heeft als toevoeging een filter en led verlichting. De fiberglass kuip is duurzaam en lek proef, hygiënisch en makkelijk te onderhouden. De thermisch gemodificeerde buitenkant is beter resistent tegen wisselend weer, schimmels en geeft een mooier beeld.
Op bestelling leverbaar

Plus- en minpunten

Beknopte specificaties
2 jaar garantie
Ø208 cm
Bevorderd de bloedcirculatie
Incl. thermo cover, paddle, filter en Led verlichting
Thermisch gemodificeerd hout
Inclusief Interne houtkachel
Makkelijk in onderhoud
Witte tub
Geluidloos


Authentieke hottub beleving


Geen drank trayDe hottub Elegant wordt geleverd met een geïsoleerde cover en een paddle om het water door elkaar te mengen. De verschillende temperatuur lagen worden hierdoor beter door de tub verdeeld. De fiberglass kuip is duurzaam en lek proef, hygiënisch en makkelijk te onderhouden. Als toevoeging heeft deze hot tub led verlichting en een filter. Deze filter zorgt ervoor dat het water lager mee gaat en schoner blijft.

De thermisch gemodificeerde buitenkant is beter resistent tegen wisselend weer, schimmels en geeft een mooier beeld. Het thermo gemodificeerde hout kan tot 25 jaar mee gaan. Na verloop van tijd zal het hout er wat grijzer uit komen te zien. Dit gebeurt door het zonlicht en door de aanraking met water. Je kan dan ook je tub hiertegen beschermen door middel van lakken, beitsen of oliën.