Hottub Elite Blue

Ø208 cm
Thermo hout
Geïsoleerde cover
Paddle
Led verlichting
Filter
Bubbels

Hottub Elite Blue
Hottub Elite Blue
Hottub Elite Blue
Hottub Elite Blue
4,999.00 Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
Onze Elite hottub is de luxte uitvoering van de hot tubs die wij aanbieden. De hottub heeft een thermo houten afwerking met een glasvezel kuip. Deze kuip is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Grijs, wit of blauw. Deze hottub heeft een diameter van 208 cm. Hiermee is de tub geschikt voor 4-6 personen.

Onze hottub Elite wordt geleverd inclusief thermo cover, paddle, filter, led verlichting en heeft als toevoeging een bubbel systeem. De fiberglass kuip is duurzaam en lek proef, hygiënisch en makkelijk te onderhouden. De thermisch gemodificeerde buitenkant is beter resistent tegen wisselend weer, schimmels en geeft een mooier beeld.
Op bestelling leverbaar

Plus- en minpunten

Beknopte specificaties
2 jaar garantie
Ø208 cm
Bevorderd de bloedcirculatie
Incl. thermo cover, paddle, filter, Led verlichting en bubbel systeem
Thermisch gemodificeerd hout
Inclusief Interne houtkachel
Makkelijk in onderhoud
Blauwe tub
Geluidloos


Authentieke hottub beleving


Geen drank trayDe hottub Elegant wordt geleverd met een geïsoleerde cover en een paddle om het water door elkaar te mengen. De verschillende temperatuur lagen worden hierdoor beter door de tub verdeeld. De fiberglass kuip is duurzaam en lek proef, hygiënisch en makkelijk te onderhouden. Deze hot tub heeft ingebouwde led verlichting en een filter. Deze filter zorgt ervoor dat het water lager mee gaat en schoner blijft. De hot tub is voorzien van een bubbel systeem. Dit bubbel systeem is niet alleen bevoordelijk voor meer romantische avonden, maar ook bevoorderd een heerlijk bad gevuld met levendige bubbels de nachtrust.

De thermisch gemodificeerde buitenkant is beter resistent tegen wisselend weer, schimmels en geeft een mooier beeld. Het thermo gemodificeerde hout kan tot 25 jaar mee gaan. Na verloop van tijd zal het hout er wat grijzer uit komen te zien. Dit gebeurt door het zonlicht en door de aanraking met water. Je kan dan ook je tub hiertegen beschermen door middel van lakken, beitsen of oliën.