Hottub Elegant Grey

Ø208 cm
Thermo hout
Geïsoleerde cover
Paddle

Hottub Elegant Grey
Hottub Elegant Grey
Hottub Elegant Grey
Hottub Elegant Grey
3,999.00 Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
Wat is er nou heerlijker dan aan de dagelijkse sleur ontsnappen door te genieten in de Hot tub Elegant. Onze hottub Elegant heeft een thermo houten afwerking, een glasvezel kuip verkrijgbaar in grijs, wit en blauw.

Onze hot tub wordt geleverd inclusief een geïsoleerde cover en paddle. De fiberglass kuip is duurzaam en lek proef, hygiënisch en makkelijk te onderhouden. De thermisch gemodificeerde buitenkant is beter resistent tegen wisselend weer, schimmels en geeft een mooier beeld.

De levertijd van de hot tub bedraagt ongeveer 6 weken.

1

Plus- en minpunten

Beknopte specificaties
2 jaar garantie
Ø208 cm
Bevorderd de bloedcirculatie
Incl. thermo cover en paddle
Thermisch gemodificeerd hout
Inclusief Interne houtkachel
Makkelijk in onderhoud
Grijze tub
Geluidloos, geen electra aansluiting,


Authentieke hottub beleving


Geen drank trayDe hottub Elegant wordt geleverd met een geïsoleerde cover en een paddle om het water door elkaar te mengen. De verschillende temperatuur lagen worden hierdoor beter door de tub verdeeld. De fiberglass kuip is duurzaam en lek proef, hygiënisch en makkelijk te onderhouden.

De thermisch gemodificeerde buitenkant is beter resistent tegen wisselend weer, schimmels en geeft een mooier beeld. Het thermo gemodificeerde hout kan tot 25 jaar mee gaan. Na verloop van tijd zal het hout er wat grijzer uit komen te zien. Dit gebeurt door het zonlicht en door de aanraking met water. Je kan dan ook je tub hiertegen beschermen door middel van lakken, beitsen of oliën.