Climate control

Met Saunum Climate Controle heeft u zelf het klimaat van uw sauna in eigen handen. U kunt de luchtstroom in uw sauna op verschillende manieren regelen.
Luchtstroom

Er zijn drie verschillende luchtstromen ter creëren. Hiervoor heeft u op het apparaat een draaiknop of een aparte losse bediening. U kunt de snelheid kiezen waarmee de lucht door de sauna verspreid wordt. In het apparaat wordt de warmste lucht uit de hoogste hoeken van de sauna gemengd met de koelste lucht uit de laagste delen van de sauna. Met als gevolg dat u een gemengde warmte krijgt en langer kunt genieten van de sauna sessie.
Himalaya Zout

Bij alle Saunum apparaten worden 7 Himalaya zoutballen meegeleverd. Het Himalayazout heeft een gunstige werking bij allergieën, astma, en zenuw- en immuunsysteemziekte. Het Himalayazout wordt gebruikt in zoutkamers en is gunstig voor de behandeling van arteriosclerose en sclerose. Bovendien bevatten de Himalayazoutkristallen alle natuurlijke elementen in een combinatie die identiek is aan dat van n de prehistorische oceaan.
Twee-in-een

Het combineren van een saunakachel en een Saunum apparaat is altijd mogelijk. Maar om ruimte te besparen kunt u er ook voor kiezen om een combinatie van beide te nemen. U heeft dan een twee-in-een oplossing. Ideaal want het bespaard ruimte en geld.