Schrootklemmen 250 stuks 3 mm

inclusief schroeven

Schrootklemmen 250 stuks 3 mm
11.95 Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
ArtikelcodeSCHT.KLM.250ST.3MM
Schrootklemmen of twistclips voor de bevestiging van uw schroten. Deze klemmen worden achter de schroot geplaatst en vastgezet met een schroef. Door de schroten met deze klemmen te monteren, hoeft u geen gaten in de schroten te boren om ze vast te zetten. Daarnaast is het bij gebruik van schroeven eenvoudig de schroten weer te demonteren. Handig wanneer u bijvoorbeeld leidingen in de wand wilt plaatsen.

18
De klemmen zitten in een verpakking van 250 stuks. Er zijn per schroot 4 (2100 mm schroot) tot 5 (2400 mm schroot) klemmen nodig voor de montage, ongeveer om de 60 cm.

In het doosje zitten 250 kruiskop schroeven bijgeleverd. Om montage sneller en makkelijker te maken kunt u onze Würth assy schroeven gebruiken. Dit is een soort torx kop waarbij de schroef op het bitje blijft zitten. Zo heeft u een hand vrij bij het monteren.

De afmeting van de klem, 3 of 4 mm gaat over de dikte van de achterkant groef, waar de klem over heen schuift. Wij hebben verschillende maten op vooraad en leveren dus altijd de juiste klemmen bij de schroot. Voor meer informatie over deze maten kunt u contact met ons opnemen.