Bouwmaterialen

Bouwmaterialen
Op deze pagina vindt u onze bouwmaterialen. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw sauna volledig af te maken.
1. Elektra
Om elektrische apparatuur aan te kunnen sluiten, heeft u een hittebestendige siliconenkabel nodig. Op deze pagina vindt u de verschillende kabels. In de handleiding van het aan te sluiten product vindt u het type kabels dat u nodig heeft om het product goed aan te sluiten.
2. Ijzerwaren
Hier vindt u al het ijzer dat u nodig heeft om de sauna in elkaar te zetten. Van schroeven tot slagpluggen, van schrootklemmen tot bitjes. Hiermee kunt u onder andere de schroten, de bank en accessoires netjes en stevig bevestigen.
3. Isolatiemateriaal
Alle spullen die u nodig heeft om de sauna goed te isoleren. Hieronder vallen isolatieplaten van mineraalwol en dampvangend aluminiumfolie en -tape voor de isolatie van muren en het plafond.
4. Ventilatie
Om de ventilatie handmatig te kunnen regelen, kunt u beluchtingsroosters en ontluchtingsroosters aanbrengen. Met behulp van onze houten roosters en schuiven gaat dit eenvoudig en kunt u ook dit gedeelte van de sauna netjes afgewerken in dezelfde houtsoort.
5. Afwerkdopjes
Zijn de schroefgaten u een doorn in het oog of zit het ongemakkelijk? Met de afwerkdopjes kunt u de schroefgaten netjes opvullen en wegwerken. Mocht u voor onderhoud erbij willen, zijn ze ook eenvoudig weer te verwijderen.
6. Lijm
Steeds vaker wordt een gedeelte van de sauna met himalaya-zoutsteen gebouwd. Dit geeft mooie lichtweerkaatsing, wat de sfeer ten goede komt. Hiervoor heeft u wel speciale lijm nodig. Deze vindt u hier.