Sentiotec WAVE.COM4 Set 3

Module met bedieningspaneel, schakelkast, sensor incl. bekabeling, uitbereindingsciruit en vochtighe

Sentiotec WAVE.COM4 Set 3
Vanaf €783,- Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
FabrikantSentiotec
WAVE.COM4 saunabesturing voor het aansturen van Combi-sauna's (vochtsauna's) met een saunakachel tot een vermogen van 9 kW. Bij deze bediening wordt een extra tweede (bank)voeler geleverd. Deze extra voeler in de sauna zorgt voor een balanceerde verwarming van de complete cabine.
De luchtvochtigheid in de sauna wordt gemeten middels een sensor in de sauna. Hierdoor is het mogelijk de niveau van luchtvochtigheid exact te regelen.
Op bestelling leverbaar
Inclusief

Bedieningspaneel
Schakelkast
Temperatuursensor incl. bedrading
Uitbereidingscirquit
Extra bankvoeler
Vochtigheidsmeter

Eigenschappen

Leverbaar in donker hout, zwart en wit
Plaatsing binnen of buiten de sauna mogelijk
Uitbreidbaar naar 18 of 30 kW
Programmeerbare veiligheidsuitschakeling van 4 (standaard) tot 24 uur
Afmeting bedieningsdeel 32*120*45 mm (B*H*D) inbouwdiepte 36 mm
Afmeting schakelkast 340*240*108 mm (B*D*H)

De saunabesturing bestaat uit twee delen; een bedieningsdeel en een schakelkast. Het kleinere bedieningsdeel mag binnen of buiten de sauna worden geplaatst. De losse schakelkast wordt in een technische ruimte of op bijvoorbeeld het plafond geplaatst. Het is mogelijk om twee bedieningsdelen op de schakelkast aan te sluiten, bijvoorbeeld binnen en buiten.

De in te stellen temperatuur voor de sauna is 30° - 110°C, bij gebruik van de combi-finctie 30° - 70°C. De besturing is voorzien van een dimbare schakelaar (fase-aansnijding) voor verlichting. Op deze schakeling kunt u verlichting schakelen tot maximaal 100 Watt.
Het bedieningspaneel is leverbaar in vier verschillende afwerkingen; donker hout, licht hout, zwart en wit. De montage van het bedieningsdeel is eenvoudig met een standaard dozenboor. De inbouwdiepte van het bedieningspaneel is 36 mm. Het paneel zelf heeft maar een opbouw dikte van 10 mm. Met de maat van 92*120 mm is het een klein maar elegant bedieningsdeel.

Bij dit bedienpaneel is de bedrading inbegrepen. Het gaat hierbij om de voeding van het bedienpaneel en de bedrading naar de sensors. De kabel van het schakelkast naar de saunakachel is niet inbegrepen, deze dient u wel zelf aan te schaffen.

Mocht de kabel naar het bedienpaneel te kort zijn, dan kan deze voor u verlegd worden.

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Sentiotec WAVE.COM4 Set 3 - Donker hout

Op bestelling leverbaar 1028849
€ 783.00

Sentiotec WAVE.COM4 Set 3 - Wit

Op bestelling leverbaar 1025047
€ 805.00

Sentiotec WAVE.COM4 Set 3 - Zwart

Op bestelling leverbaar 1028453
€ 789.00