HUUM UKU Glass

Voor kachels tot maximaal 18 kW

HUUM UKU Glass
HUUM UKU Glass
€163,- Weergegeven prijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten
Met dit fraaie bedienpaneel maakt u uw sauna af! Dit nieuwe model bediening komt uit voor zijn elegantie en zijn functionaliteit. Dit bedienpaneel is gemaakt van diep donker zwart glas. U kunt met dit bedienpaneel niet alleen de sauna vanuit de sauna besturen, maar ook vanaf de bank. Ook kunt u het licht en de ventikatie in de sauna ermee bedienen. U kunt ook kachels van andere merken besturen met deze bediening.
2
U heeft verschillende mogelijkheden met de HUUM UKU Glass. Het bedienpaneel is te combineren met de HUUM UKU Wifi, GSM of Local. Hieronder vindt je informatie over de verschillende opties.

UKU GSM of Local Glass

Bij de Local en GSM besturing van HUUM wordt standaard het zwarte bedienpaneel meegeleverd. Als u ervoor kiest om op deze besturingssystemen een ander bedienpaneel aan te sluiten zoals bijvoorbeeld de Glass. Dan heeft u dus een GSM of Local besturingssysteem nodig en het losse Glass bedienpaneel. U krijgt dan 2 bedienpanelen thuis. Namelijk het standaard zwarte bedienpaneel en de UKU Glass.

Mocht u het zonde vinden om thuis twee panelen te hebben liggen, dan kunt u altijd het zwarte bedienpaneel terug sturen. Deze moet wel ongebruikt en onbeschadigd zijn.
UKU Wifi Glass

De Wifi module van de UKU is de populairste bediening van HUUM. Om deze reden is ervoor gekozen om een Wifi combi deal te maken. Deze combi deal bestaat uit de Wifi besturing, met het glazen bedienpaneel. Het is ook mogelijk om de Wifi Glass op een bestaand besturingssysteem aan te sluiten. U hoeft hier alleen het bedienpaneel voor aan te schaffen.

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

HUUM UKU Glass - Bedienpaneel

Glass bedienpaneel

Op bestelling leverbaar 4744103013043
€ 163.00

HUUM UKU Glass - UKU WIFi Glass

UKU wifi modele + glass bedienpaneel

2 4744103013043
€ 676.00