EMPORTE Wellness | Uw eigen wellness, thuis...

Emporte Wellness

Uw eigen wellness, thuis.

Emporte Wellness is uw partner voor het realiseren van uw wensen voor eigen wellnessproducten. Wij leveren zowel volledig gereed maatwerk als producten voor zelfbouw. Emporte Wellness bouwt sauna's, infraroodcabines en andere wellnessproducten voor uw privé omgeving. Daarnaast bieden wij u alle onderdelen en materialen benodigd voor het zelf bouwen van wellnessproducten.

Wij helpen u bij de keuze voor een geschikt wellnessproduct op maat. Bent u zelf handig en wilt u zelf een sauna bouwen? Dan helpen wij u met het samenstellen van een zelfbouwpakket. Tijdens een afspraak bespreken we met u hoe uw sauna eruit komt te zien. Wij maken vervolgens een tekening voor u en we berekenen de kosten van het materiaal.

Wilt u uw wellness liever door onze professionals laten bouwen? Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek alles over de mogelijkheden en materialen. Wanneer alle keuzes zijn gemaakt, leveren wij u een complete en duidelijke offerte. Wij nemen alles voor u uit handen en leveren uw eigen stukje 'droomwellness' thuis.


Aanbiedingen

Hieronder staan slechts enkele van onze aanbiedingen. In onze Outlet vindt u nog veel meer goede deals. Bekijk bijvoorbeeld de Sawotec saunakachels. Een van onze topmerken, nu tijdelijk voor bodemprijzen te verkrijgen.

Aandachtstrekkers

Nieuw in ons Assortiment

Aanbiedingen

Onze projecten

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze projecten voorbij komen. Wanneer u hierop klikt, wordt u meegenomen naar onze Instagrampagina. Daar vindt u nog meer van onze projecten.